Αρχική Σελίδα Ανακοινώσεις ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

PostHeaderIcon ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Τα Εργαστήρια ΟΛΩΝ των μαθημάτων θα συνεχισθούν/αναπληρωθούν εξ αποστάσεως σύμφωνα με το τροποποιημένο ωρολόγιο πρόγραμμα που θα αναρτηθεί σύντομα στην Ιστοσελίδα του Τμήματος. Η ενημέρωση για την πραγματοποίηση των εργαστηριακών μαθημάτων γίνεται από τους Καθηγητές από την πλατφόρμα eclass του κάθε μαθήματος (https://eclass.emt.ihu.gr/). Η συμμετοχή των φοιτητών στα εξ αποστάσεως εργαστηριακά μαθήματα είναι υποχρεωτική κατά αναλογία της υποχρεωτικής παρουσίας των φοιτητών στις εργαστηριακές ασκήσεις που πραγματοποιούνται με φυσική παρουσία. Το πλαίσιο των απουσιών που ισχύει για τα εργαστηριακά μαθήματα με φυσική παρουσία εφαρμόζεται και για τα εξ αποστάσεως εργαστηριακά μαθήματα. Για τον λόγο αυτό κατά την είσοδο στην πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την πραγματοποίηση του εξ αποστάσεως εργαστηρίου, είναι υποχρεωτική η αναγραφή από τους φοιτητές του ονοματεπώνυμού τους και του ΑΜ. Αναλυτικότερες πληροφορίες θα δίνονται από τους καθηγητές των εκάστοτε εργαστηρίων. Εξ αποστάσεως θα πραγματοποιηθεί επίσης και η εξέταση ΟΛΩΝ των εργαστηριακών μαθημάτων. Ο τρόπος διεξαγωγής καθώς και η ημερομηνία/ώρα διεξαγωγής θα οριστεί από τον Υπεύθυνο Καθηγητή.
 
Η εξεταστική Περίοδος του Ιουνίου 2020 θα ξεκινήσει στις 22 Ιουνίου, σύμφωνα με το τροποποιημένο Πρόγραμμα Εξετάσεων που θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες στην Ιστοσελίδα του Τμήματος. Η εξέταση ΟΛΩΝ των θεωρητικών μαθημάτων θα γίνει εξ αποστάσεως.
 
Οι παρουσιάσεις των πτυχιακών εργασιών, είναι δυνατή η εξ αποστάσεως παρουσίαση της πτυχιακής εργασίας, κατόπιν σχετικής συνεννόησης με τον επιβλέποντα καθηγητή. Η ημερομηνία παρουσίασης είναι προκαθορισμένη βάση κανονισμού (μετά το τέλος της Εξεταστικής Ιουνίου και για τις επόμενες 10 ημέρες).