Αρχική Σελίδα Ανακοινώσεις Διαγωνισμός Logo Χημείας

PostHeaderIcon Διαγωνισμός Logo Χημείας

Αγαπητοί Φοιτητές,

 

Το logo του Τμήματος μας, για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020, έχει ως βάση το logo του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος, στις άκρες του οποίου έχουν προστεθεί 6 χημικά στοιχεία. Υδρογόνο, οξυγόνο, άζωτο, άνθρακας, σίδηρος, πυρίτιο. Το πρώτο συμβολίζει την ενέργεια και μαζί με το δεύτερο το νερό. Το δεύτερο και το τρίτο συμβολίζουν τον αέρα. Ο άνθρακας τη ζωή. Η άλλη πλευρά συμβολίζει την τεχνολογική εξέλιξη, από την εποχή του σιδήρου στην εποχή του πυριτίου.

 

Κάθε χρόνο το logo του Τμήματος θα αλλάζει σύμφωνα με τα αποτελέσματα του διαγωνισμού logo-Χημείας. Κάθε φοιτητής ή ομάδες φοιτητών του Τμήματος Χημείας μπορούν να συμμετέχουν στον διαγωνισμό. Οι προτάσεις πρέπει να ικανοποιούν δύο προϋποθέσεις: α) να είναι συναφείς προς τη χημεία και β) το βασικό σχήμα του Πανεπιστημίου να είναι αναγνωρίσιμο μετά την επεξεργασία του.

 

Το καλύτερο logo θα είναι το επίσημο logo του Τμήματος για το επόμενο ακαδημαϊκό έτος. Ο νικητής/ρια θα λάβει έπαινο και χρηματικό έπαθλο το ύψος του οποίου θα καθοριστεί από τη Συνέλευση του Τμήματος.

 

Περισσότερες πληροφορίες θα αναρτηθούν στο site του Τμήματος: www.chem.ihu.gr

 

Ο Πρόεδρος του Τμήματος Χημείας  

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΥΖΑΣ